Nevěra a vztahy


Když má člověk strach, tak dělá různé věci. A ve vztazích je to obzvlášť. A v minulém článku jsme se bavili o tom, že nevěra je častým problémem, kvůli kterému se rozpadají vztahy. Někteří lidi si dokonce do partnerova telefonu nainstalují aplikaci, která sleduje, kde se zrovna jejich partner nachází. Já jsem to udělala taky a věřte mi, že na jednu stranu se mi konečně ulevilo a na druhou stranu jsem se dozvěděla něco, co jsem asi ani vědět neměla. Šlo o to, že už jsem měla delší podezření na to, že můj partner přede mnou něco skrývá. Ale nevěděla jsem co.

s

No, a tak jsem do jeho telefon nainstalovala takovou tu sledovací aplikaci, která ukazuje, kam zrovna chodí, nebo kde nachází. Normálně začíná pracovat 14.30, ale do práce chodí už v 11.30 a práci má třicet minut vzdálenou. A tak mi to pořád vrtalo hlavou. V den, kdy jsem partnerovi toto do telefonu nainstalovala, jsem byla hodně nervózní. Prostě jsem se bála, že na to přijde. Ale naštěstí se tak nestalo. No a když odešel, tak jsem se koukala, kam odjíždí. No a potvrdily se mi moje obavy. Byl na jiném místě, než měl být. Takže jsem si automaticky vydedukovala, že mě podvádí.

s

No a potom jsem se ještě podívala na jeho zprávy, co si píše s ostatními a psal si s nějakými ženami. To už jsem nevydržela a konfrontovala jsem ho s tím. Řekla jsem, o co se jedná a on kupodivu ani nezapíral. Čekala jsem, že mě třeba bude prosit na kolenou, abych s ním zůstala, ale tak se nestalo. No a já jsem se s ním rozešla. Byla to pro mě potupa, když jsem věděla, že mě podváděl s nějakou jinou ženou a už jsem si prostě nedokázala představit, že s ním budu i dál. No a teď je mi bez něho líp. Mám nového partnera a ten je přesný opak mého bývalého. Takže všechno zlé je vlastně alespoň k něčemu dobré a takhle jsem poznala svou krásnou pravou lásku.

0 komentářů: „Nevěra a vztahy“