Muži a jejich myšlení


Jestliže se ženy snaží něco marně pochopit, je to mužské myšlení. Ženy by udělaly nejlépe, pokud by se nesnažily muže pochopit a to proto, že muž kolikrát stejně udělá něco úplně jiného, než by žena čekala. Najdou se lidé, kteří vám řeknou, že muži jsou velice jednoduchou osobou a není těžké přijít na to, co muži stačí k tomu, aby byl spokojený. Pro mnohé to ale jednoduché není. S některými muži to vůbec není tak snadné, jak se může zdát. Každý muž navíc přemýšlí jinak. I když může mít žena pocit, že je daný muž hloupý, mnohdy tomu tak vůbec není.

hezký muž

Někteří muži se kolikrát tváří, že vůbec neví, o čem daná žena mluví, ale opak je pravdou. Schválně dělají to, že netuší, o čem daná žena mluví. Právě díky takovým situacím dochází k tomu, že si daná žena může myslet, že je daný muž hloupý a že vůbec nerozumí tomu, co po něm daná žena chce. Každý muž je určitě jiný. Ne všichni něco takového dělají. Najdou se ale i muži, kteří něco takového dělají, a to ve velkém. Člověk se ale nemůže divit tomu, když se žena rozhodne od takového muže odejít, protože ne všechny ženy jsou schopny něco takového akceptovat.

krásný muž

Stejně jako ženy jsou muži schopni určité věci přehlížet, ale ne vždy to jde tak, jak by člověk chtěl. Jestliže si myslíte, že ženy mezi sebou nerozebírají své partnery, pak věřte, že rozebírají. Mnohdy je partner daných žen nejdelším tématem. Ženy kolikrát zjistí, že oba muži dělají to samé a přemýšlejí nad tím, jestli dané věci dělají schválně nebo jim určité věci nedochází. Muži by se měli zamyslet nad tím, jestli stojí za to dělat ženám naschvály. Mnohdy to za to skutečně nestojí a bylo by dobré, kdyby se nad tím mužská populace zamyslela. Možná, že právě tohle je tím důvodem, proč s vámi ženy příliš dlouho nevydrží. Zamyslete se, protože by něco takového mohlo rozhodně pomoci k udržení vztahu.

0 komentářů: „Muži a jejich myšlení“