Ženy a jejich hry


Jestliže je něco pro mnoho žen typické, pak je to to, že hrají určité hry. Je celá řada žen, kterým opravdu nesmíte věřit a to proto, že před vámi hrají, jak nejsou skvělé a úžasné a na druhou stranu tomu tak vůbec není. Kolikrát je to i o tom, že se žena velmi přetvařuje a to proto, aby vás získala nebo za jakýmkoliv jiným účelem. Je jasné, že ženu, která se přetvařuje, nikdo nechce. Bohužel ale něco takového jen velice těžko odhalíte. Dá se přijít na to, že se před vámi daná žena přetvařuje, ale mnohdy to člověk nezjistí tak rychle, jak by bylo vhodné. Pro mnoho žen je typické to, že s určitými lidmi manipulují a to proto, aby docílili toho, čeho docílit chtějí.

stojící žena

Ne všechny ženy jsou stejné. Najdou se takové, které rozhodně nemají zapotřebí s někým manipulovat nebo na vás jen hrát, jak daná žena není skvělá a úžasná. Člověk si v dnešní době musí dát velký pozor a to proto, aby se nespálil. Pokud se člověk spálí, je pro něj velmi těžké najít si v životě další partnerku, protože pokud se člověk spálí, bude se už napořád potýkat se strachem, že jeho další partnerka bude úplně stejná a že si daný člověk zase zažije něco, co už nikdy zažít nechce. Pokud si hledáte partnerku, bylo by dobré se s ní dostatečně seznámit, než si s ní něco začnete.

žena ve tmě

Lidé mají tendenci jít do nového vztahu příliš rychle a poté to dopadá tak, že toho litují. Nikdo litovat nemusí, ale je dobré dát tomu čas. Pokud jste zrovna poznali nějakou ženu, dejte tomu opravdu čas, než si s ní začnete. Choďte s ní na rande, pište si, volejte. Snažte se jí maximálně poznat a dejte tomu klidně pár měsíců. Až za pár měsíců člověk pozná, jaký daný člověk opravdu je. Za týden nebo dva to opravdu nepoznáte. Jestliže se chcete vyhnout tomu, že se spálíte, je dobré nespěchat. Jedině tak docílíte toho, že budete mít ženu, která s vámi nebude hrát hry a nebude se přetvařovat.

0 komentářů: „Ženy a jejich hry“