Pozor na vztahy


Pokud si dáváte záležet na vztazích a klidu, tak je to prima. Protože znám mnoho lidí, kteří tohle vůbec nectí. Potom jsou lidé z toho smutní. Věděli jste o tom, že když jste smutní, že trpí celé tělo? A to hlavně mozek, většinou se vám také špatně spí a většinou se vám spíš špatně. Když jste rozhádaní v rodině. Protože když jste rozhádaní s někým, komu jste blízcí, tak je to potom opravdu horší, než kdybyste byli rozhádaní s někým cizím. Kdybych já osobně byla rozhádaná s někým cizím, tak to moc neřeším. Ale svou rodinu mám ráda, takže když se blíží nějaká hádka, tak raději odejdu ven.

Už nechci být smutná.

Vezmu partnera a cigarety a jdeme s partnerem ven. Zakoupíme si a potom čekáme, že už doma to bude uklidněné. Ve většině případů to takhle je. Většinou je to uklidněné, když s partnerem přijdeme z venku z cigarety domů, jenomže později se to může i rozjet, že se začnou opět všichni hádat. Stačí, aby se třeba někdo dal několik skleniček vína navíc a už je to rozjeté. Mě tohle opravdu hodně vadí. Chtěla bych, aby naše rodina byla opravdu stmelená. Aby naše rodina vždycky se ctila navzájem jenomže někdy je to opravdu hodně náročné. Proto jsem si řekla, že než abych se s někým hádala, tak raději budu ticho.

Já chci mít klidnou rodinu.

Stáhnu ocas a sklopím oči a bude ticho. Myslím si, že hodně lidí to takhle má. Mnoho lidí se chová jako já. Protože mě vždycky dlouho trvá, než se uklidním. Trvá mi, než se potom s někým zase dám do kupy. Než se mi někdo omluví, nebo než se já někomu omluvím. Dříve jsem se hádala opravdu často, mé rodině to vadilo. Já se tomu ani nedivím. Ale co jsem měla dělat? Přece nenechám na sebe řvát. A kdybych se měla ještě bavit o zaměstnání, tak by to bylo smutné. Dvakrát, když jsem musela měnit zaměstnání, protože jsem se nepohodla s kolegyněmi. A potom jsem nemohla snést, jak se na mě koukali jako dva supi. 

0 komentářů: „Pozor na vztahy“